tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post1497739042009533873..comments2024-03-23T06:31:43.937+01:00Comments on On Egin Eta Topa: Dolomity od kuchniUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-56536475448334252752019-07-24T15:47:48.401+02:002019-07-24T15:47:48.401+02:00Hej, bardzo dziękuję Ci za ten post. Wybieram się ...Hej, bardzo dziękuję Ci za ten post. Wybieram się w Dolomity - po raz kolejny. W sumie zawsze skupiałam się na zwiedzaniu, oglądaniu terenu, a nie zwracałam uwagi na kwestie kulinarne i na ten aspekt tamtejszej kultury. Myślę, że tłuste jedzenie wynika z temperatury, która tam jest niższa. Dolomity - wycieczkahttps://wycieczki.portaltatrzanski.pl/wyjazd-na-via-ferraty-do-wloch/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-76000554914754487022016-02-03T18:59:43.212+01:002016-02-03T18:59:43.212+01:00to zazdroszczę, bo jak jeździłam lata temu latem t...to zazdroszczę, bo jak jeździłam lata temu latem to też było mięsnie....oj bardzo....pozdrawiam :)Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-39116200240014000592016-02-03T17:14:58.493+01:002016-02-03T17:14:58.493+01:00Jeżdżę w Dolomity od 9 lat, czasem 2 razy w roku, ...Jeżdżę w Dolomity od 9 lat, czasem 2 razy w roku, i sądząc po tym, co piszesz, myślę, że bardzo źle trafiasz z miejscami do jedzenia. Oby kiedyś udało się lepiej!Hankaskakankahttps://www.blogger.com/profile/11609497377851664203noreply@blogger.com