tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post299631239584899252..comments2024-03-23T06:31:43.937+01:00Comments on On Egin Eta Topa: Spaghetti alle erbe – sycylijski wegetariański przysmakUnknownnoreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-40879167985611810812017-02-03T20:43:11.509+01:002017-02-03T20:43:11.509+01:00Romano jest używany jako zamiennik parmezanu, więc...Romano jest używany jako zamiennik parmezanu, więc, jeśli przez "najstarszy" rozumiesz najdłużej dojrzewający, to tak. Hankaskakankahttps://www.blogger.com/profile/11609497377851664203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-10468590979785306312017-02-03T06:45:45.844+01:002017-02-03T06:45:45.844+01:00Pewno, Romano jest najstarszy, prawda? Sardo z Sar...Pewno, Romano jest najstarszy, prawda? Sardo z Sardynii, prawda? Toscano, Siciliano, Filiano i najnowszy Picinisco…jest w czym wybierać…. Jak tylko kupię ten, którego używałam w tym przepisie to dam znać, który to był ☺Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-27455833974704326022017-02-02T22:08:29.208+01:002017-02-02T22:08:29.208+01:00Zależy do czego, ponieważ różnią się między sobą -...Zależy do czego, ponieważ różnią się między sobą - trudno porównywać np. Pecorino Romano z Pecorino Siciliano albo Sardo :)Hankaskakankahttps://www.blogger.com/profile/11609497377851664203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-45985647050838798982017-02-01T08:50:00.851+01:002017-02-01T08:50:00.851+01:00ups nie mam opakowania już w domu :( ale zamierzam...ups nie mam opakowania już w domu :( ale zamierzam kupić takie samo to dam Ci znać :) ja jakie jest Twoje ulubione?<br />Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-15238247449982330382017-02-01T08:33:45.571+01:002017-02-01T08:33:45.571+01:00Ale jakie pecorino? :) Jest ich sporo.Ale jakie pecorino? :) Jest ich sporo.Hankaskakankahttps://www.blogger.com/profile/11609497377851664203noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-11844305442530526902017-02-01T07:20:19.868+01:002017-02-01T07:20:19.868+01:00cieszę się, że się przepis podoba, na zdjęciu jest...cieszę się, że się przepis podoba, na zdjęciu jest linguini z M&S, pecorino świeżo starte - pychotka! Zapraszam do wypróbowania tego dania, moim zdaniem warto! Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-73858879766884976112017-01-31T22:35:29.929+01:002017-01-31T22:35:29.929+01:00Na zdjęciu są tagliatelle albo linguini, nie spagh...Na zdjęciu są tagliatelle albo linguini, nie spaghetti. Przepis na sos wygląda bardzo fajnie. Jakiego pecorino użyłaś?Hankaskakankahttps://www.blogger.com/profile/11609497377851664203noreply@blogger.com