tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post3585634594737459931..comments2024-03-23T06:31:43.937+01:00Comments on On Egin Eta Topa: Wędzona gęś z kulkami buraczanymi i musem śliwkowym - przepis Pawła KibartaUnknownnoreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-63304490447376766072014-11-05T20:11:07.178+01:002014-11-05T20:11:07.178+01:00Ładnie :) i tak 25 razy!!! ;)Ładnie :) i tak 25 razy!!! ;)Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-72616011359780168062014-11-05T20:10:33.571+01:002014-11-05T20:10:33.571+01:00Było więcej mięska niż tłuszczyku, dobre proporcje...Było więcej mięska niż tłuszczyku, dobre proporcje ;)Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-81145677140562066022014-11-05T20:03:33.863+01:002014-11-05T20:03:33.863+01:00wygląda smakowicie i jak ładnie podane:)wygląda smakowicie i jak ładnie podane:)Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/08385146100366861537noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-62051044725924768812014-11-05T19:08:31.082+01:002014-11-05T19:08:31.082+01:00Ten tłuszczyk na mięsku - aż mi ślinka cieknie ;-)...Ten tłuszczyk na mięsku - aż mi ślinka cieknie ;-)Izabelahttps://www.blogger.com/profile/03331480445552931719noreply@blogger.com