tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post4904694007863443504..comments2024-03-23T06:31:43.937+01:00Comments on On Egin Eta Topa: Chianti w świeżym makaronieUnknownnoreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-67861575558536735112013-02-28T21:31:44.864+01:002013-02-28T21:31:44.864+01:00Sąsiadko:) to się będę dopisywać do kolejnego zamó...Sąsiadko:) to się będę dopisywać do kolejnego zamówienia:) tym bardziej, że TE pomarańcze były REWELACYJNE! Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-33418818653513665002013-02-28T21:26:11.013+01:002013-02-28T21:26:11.013+01:00A my dziś właśnie jedliśmy owo tagliatelle, z sose...A my dziś właśnie jedliśmy owo tagliatelle, z sosem z pomidorków cherry (słodkich, pełnych sycylijskiego słońca - z eksperymentalnego kartonu z warzywami, taki smak pomidorów w zimie, to jest coś!), krewetkami, oliwą, ziołami, czosnkiem... Improwizacja, prościzna, błysk i wyszło b. smaczne danie :).A.noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-46371997747005863442013-02-28T21:17:45.814+01:002013-02-28T21:17:45.814+01:00Mmm... Aż się zrobiłam głodna :) Ale pysznie wyglą...Mmm... Aż się zrobiłam głodna :) Ale pysznie wygląda.Experientalistkahttps://www.blogger.com/profile/12437943032599427051noreply@blogger.com