tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post8553963568446648172..comments2024-03-23T06:31:43.937+01:00Comments on On Egin Eta Topa: Przepiórka flambirowana z topinamburemUnknownnoreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-595668999703030492015-11-05T15:51:47.893+01:002015-11-05T15:51:47.893+01:00nie trzeba, tylko ważne jest to, żeby cały czas na...nie trzeba, tylko ważne jest to, żeby cały czas na patelni "podlewać" masłem :)Dota Szymborskahttps://www.blogger.com/profile/04497017109075640534noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7448370226247985607.post-58410293340954877572015-11-05T10:08:45.230+01:002015-11-05T10:08:45.230+01:00I takie podsmażenie zupełnie wystarczy? Nie trzeba...I takie podsmażenie zupełnie wystarczy? Nie trzeba podpiekać?Marzenahttps://www.blogger.com/profile/05624140287961462298noreply@blogger.com