TRYB JASNY/CIEMNY

Krewetki na żółto z papryką i bambusem

Pysznie, ale bardzo ostro! fot. D.Szymborska Ups jakaś ta nazwa dania długa, ale za to ja…

Club Sandwich

Jaki klub taka kanapka - u mnie całkiem dietetycznie tylko glutenowo! fot. D.Szymborska …

Kurczak Zagrodowy po Baskijsku z ziołami

Kurczak Zagrodowy, po Baskijsku z ziołami fot. D.Szymborska Nazwa bloga zobowiązuje, a ost…

Ulala Chef – kolacja testowa z Wirowską i Kuzianikiem

Z chef'em Barkiem i chef'em Mają fot. A. Testować szefów kuchni? Czemu nie?! Przyj…

50 maratonów w 50 dni to już za mało!

Opowieść o długich, 42 kilometrowych 50 dniach  Właśnie przeczytałam o ty…

Jeden hotel dwa burgery – Sheraton Poznań

Ładniej podany, ale nie taki smaczny jak ten drugi...fot.D.Szymborska To już wiadomo dlacz…

58 Międzynarodowy Wyścig Kolarski Dookoła Mazowsza- prolog – FOTO

Prolog 58 Międzynarodowego Wyścigu Kolarskiego Dookoła Mazowsza fot. D.Szymborska Po pier…

Tajska sałatka z mango i gotowanym kurczakiem – HOT czyli OSTRA

Idealna na lato i dietetyczna - sałatka tajska z mango, kurczakiem, miętą i kapustą pekińską fot.…

Jak szybko się zregenerować po zawodach? I KONKURS – do wygrania torba sportowa

Tak mi się ułożyło, bo trzeba czarną porzeczkę przerobić na dżem....ale chyba poczeka do jutra...…

Ensalada mixta – czyli hiszpańska sałata

Pysznie, letnio, zdrowo i dietetycznie fot. D.Szymborska Nadaje się na każdą porę dnia. Hi…

We Ride Rapha Womens 100 – Polska – Warszawa

Dziś w Warce było (chyba) najwięcej kolarek w Polsce 128 kilometrów w super towarzystwie D…

Challenge Poznań – dzień pierwszy – SPRINT

Trzymając się zasady, że przed startem wygląda się najładniej...fot. T. Ukończyłam. Uff. …

Poznań Challenge 2015 – pakiet startowy

"Na bogato" fot. D.Szymborska W zależności od dystansu albo plecak albo torba, d…

Pomidory Challenge czyli przygotowania do Poznania

Takich siatek było wiele....fot. D.Szymborska Kolor się zgadza – czerwony. Start jutro – P…

Shake anansowy - łatwy przepis

Często najprościej oznacza najsmaczniej! fot. D.Szymborska Śniadanie w szklance? Gotowe w …

Kama–Ebi Gozen czyli obiad w Uki Uki

Japoński obiad fot. D.Szymborska Ile się zdjęć wśród znajomych naoglądałam, jakby cała wa…

Łosoś z miętą

Nie-wygląda-a-smakuje - fot. D.Szymborska Czas szybko leci i nie pamiętałam, że takiego ło…

Say No To Drafting – spotkanie z Sędzią Głównym Ironman 70.3

Sędzia Główny gdyńskich zawodów IM 70.3 fot. D.Szymborska W SportGuru to zawsze jest przyj…

Sałatka na upały – grillowane warzywa, humus i rukola – DANIE WEGAŃSKIE

Pyszna, pełna letnich smaków, ze świeżych warzyw - sałata - fot. D.Szymborska Jak nie…

Trening pływacki – na lądzie

Tak sobie można machać.....fot. A. Uczę się pływać. Będzie już drugi rok. Intensywnie bo …

Linguine z bakłażanem i chili – WEGETARIAŃSKIE - 495kcal

Pysznie, choć ciężko bo taki jest bakłażan fot. D.Szymborska Good Food Polska, cóż zaprenu…

Oleandrów 3 – bar/nazwa/adres

Bez filtra - takie kolory takie smaki fot. D.Szymborska Nie zaczynajcie wieczoru od czerwo…

Szakszuka – wielki tunezyjsko – polski bałagan

Brakuje zielonego, ale jak nie było w lodówce, to trudno fot. D.Szymborska Nazwa potrawy o…

Rowerowa opalenizna

Trzymając się zasady - na zdjęciu przed treningiem wygląda się lepiej niż na tym po..... fot. T. …

Surowy w środku, grillowany z zewnątrz – świetny tuńczyk

Danie główne - tuńczyk w Brasserie Warszawska  fot. D.Szymborska W nowej sukience to się …

Bułki pszenne z Thermomix

Bułki pszenne fot. D.Szymborska Nie moje urządzenie, ale nie powiem przyglądałam się temu …

Lunch Bento Box – w Sushi Do (Katowice)

Dobre bento na obiad to jest to! fot. D.Szymborska Nic nie poradzę na to, że mam słabość d…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa