TRYB JASNY/CIEMNY

Taberna Mar Azul [FOTO]

Świetne langustynki i super ryż! fot. D.Szymborska Zapach portu, glonów i RYB. Uwielbiam. …

Casa Brito – czyli genialne jedzenie na kanaryjskiej wsi [FOTO]

Ot wieś, przy drodze takie znaczki a w środku grill, piec i świetni kucharze! fot. D.Szymborska …

Wigilia 2018

Ubranko jak na indyka! Wesołych Świąt! fot. D.Szymbroska Moje Drogie Czytelniczki i Moi Dr…

Jadłodzielnia – czyli sposób na pomaganie

Tak to wygląda na Mokotowie fot. D.Szymborska Kiedyś chciałam się nauczyć przygotowywać do…

Miska szczęścia – łatwe przepisy Laury

Proste, smaczne, sezonowe - nic tylko zajadać fot. D.Szymborska Znam się od lat, czasem …

Domowe pesto (bez czosnku) - obiad i pudełka

Idealne danie pudełkowe! Super smakuje na zimno a jeszcze lepiej na ciepło. fot. D.Szymborska …

Spinning jak wybrać trening i instruktora - poradnik

Jest rower jest zabawa! Pogoda coraz mniej sprzyja jeżdżeniu na szosie, trenażer i seriale…

Jabłka w cynamonowym cieście z żurawiną i sosem waniliowym

Przepyszne racuszki w cieście piwnym z cudownym sosem waniliowym fot. D.Szymborska Przysta…

Świąteczny karp z musem chrzanowym i pęczkiem w palonym maśle

Karp, pęczak i super mus chrzanowy fot. D.Szymborska Tadam! Trzeci przedświąteczny przepis n…

Krem grzybowy z chipsami pora i piernikiem – alternatywna zupa wigilijna

Chipsy z pora i posypka z pierknika - genialne dodatki fot. D.Szymborska Jak pewnie zauważ…

Bruschetta z mięsną teryną i chutneyem gruszkowo-dyniowym

Szałowe danie dla miłośników pasztetów fot. D.Szymborska Powiem tak, to takie danie, które…

Śledź w burakach z niemiecką sałatką ziemniaczaną

Pyszne danie, dla miłośników śledzia lub w opcji bez ryby, dla tych co go nie przełkną (tak jak j…

Chef Panda – pierożki (i nie tylko) na Mordorze

Moja ulubiona zupa, świetne pierożki i wielka porcja kimchi fot. D.Szymborska Przeczytałam…

Dietetyczny obiad – łosoś z warzywami – tylko 30 minut

Pysznie i dietetycznie! Da się! fot. D.Szymborska Zatrucie pokarmowe, brr nic fajnego, prz…

Indoor Triathlon – warto startować

Śliczna pamiątka i miłe wspomnienie szalonego wieczoru na basenie i siłowni! fot. D.Szymborska …

Węgierski kociołek z pietruszkowymi galuszkami

Rozgrzewające, pyszne, węgierskie danie fot. D.Szymborska Pierwszy śnieg, pierwsze węgiers…

Fenomen ramenu?

Dobre, ale słone... fot. D.Szymborska Co ma w sobie ta zupa, że myślę o niej czulej niż o …

Miesiąc morsowania za mną...

Morsowanie w Jurmali, druga od prawej to ja, pierwsza (bliższy plan) to mewa. Morze było bardzo p…

Zapiekane tacos z chili con carne

Pyszne tacos, które wszyscy mogą wspólnie jeść przy stole fot. D.Szymborska Tacos to takie…

Jurmala – pustynia kulinarna nad łotewskim Bałtykiem [FOTO]

Nie mogłam się zdecydować czy kurczak czy marchewkowe ciacho było najlepsze....jedzenie w Jurmali…

The Catch Riga – czyli super kolacja w stolicy Łotwy - UWAGA ZMIANY!

Jednego dnia można zjeść obiad w stołówce , drugiego w restauracji….i obiektywnie patrząc …

Ryga – stołówka pracownicza – taaaki obiad za 6 Euro

Obiadowa klasyka fot. D.Szymborska Poznawanie miasta gdzie ktoś inny mieszka, albo przynaj…

Wstęp do morsowania – niezbędnik morsa i morsicy

Do tego odwaga i wiara w siebie i wchodzimy.... do zimnej wody fot. D.Szymborska Od dobryc…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa