TRYB JASNY/CIEMNY

Placki ziemniaczane z Räucherlachs-Sauce, czyli wędzonym łososiem

Historia lubi się powtarzać. W grudniu zjadłam świetne placki ziemniaczane, z cudownym (wtedy wyd…

Grillowana dorada

Do wiosny jeszcze chwila, ale są miejsca na świecie, gdzie jest ciepło, a sezon grillowy trwa cał…

La Taberna del Gourmet w Alicante

Może nie szybki ale na pewno pyszny – lunch w Alicante. La Taberna del Gourmet wygląda dość niepo…

Ocet z sherry – sekret najlepszej pomidorowej sałatki

Chet Sharma szef londyńskiej Bibi potwierdza w tekście dla The Guardian, że najlepsza sałatka z p…

Central Bar by Ricard Camarena

Ludzie dzielą się na tych, którzy stają w kolejce, spokojnie czekają i na tych, którzy nie cierpi…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa