TRYB JASNY/CIEMNY

Hala Gwardii – pierwsze podejście – ramen

Miejsce z historią, to pewne, myślę, też że z dobrym jedzeniem...z pewnością nie ramenem fot. D.S…

Plany vs. rzeczywistość czyli 4 azjatyckie dania, które lepiej jeść na mieście

Restaurancyjne vs. moje - 1:0, choć dodatek anchois świetny w mojej wersji to wygląd pozostawia w…

Winnicalidla.pl - wybór, rezerwacja i odbiór w sklepie

Prawie jak "lokalny winiarz" - rezerwujesz, przyjeżdżasz, płacisz i....pijesz fot. D.Sz…

Wino do brukselki

Jesienne warzywa i owoce - czyli szaleństwo łączenia smaków fot. D.Szymborska Dobieranie w…

Latte Art - instrukcja malowania choineczki

Jedna z pierwszych choinek, która przypominała choinkę.....fot. D.Szymborska Lubię kawę z …

Bieg Kobiet – okiem weteranki

Czekając na taneczną rozgrzewkę fot. D.Szymborska Zacznę ot tego, co napisałam na samym ko…

Bieg Kobiet Zawsze Pier(w)si! Warszawa, październik 2017 VIDEO

Różowy medal, chyba pierwszy taki do mojej kolekcji fot. D.Szymborska

Bread pudding – czyli jak wykorzystać czerstwe pieczywo

To drugi przepis szefa Juliana Karewicza, który przekonuje mnie swoim pomysłem. Połączenie c…

Pyszne gotowanie bez marnowania jedzenia – łosoś z sosem teriyaki

Nic się nie zmarnowało z lodówkowych warzyw a sos był genialny! fot. D.Szymborska Tak jak …

Test przełajówki Canyon Inflite AL. 9.0

Imponujący, cudowny, szkoda tylko, że pożyczony i troszkę za duża rama....fot. T…

Kotlety podwójnie panierowane z chrzanem – węgierski przysmak

Chrzanowy kotlet podwójnie panierowany, ziemniaki puree i kapusta z kminkiem - jesienny obiad fot…

Węgierski paprykarz „na zimę” - jesienny przepis na wieprzowinę

Pyszne mięso w świetnym sosie - węgierski przysmaki na polskim stole fot. D.Szymborska Dla…

Światowy Dzień Otyłości

Uważam, że publikowanie zdjęć grubych ludzi jest nie fair, przecież oni cierpią i tak, to zostańm…

Porażka może być pierwszym krokiem do sukcesu

Jak "snapczatowiec" robi zdjęcie to nie może być "normalnie" fot. J. N…

Pieczona dynia z mascarpone i orzeszkami pini

Jak dla mnie, trudno o bardziej fotogeniczne warzywo niż dynia fot. D.Szymborska Chyba bar…

Hartowany kurczak z orzechami nerkowca i ryżem kokosowym

Pyszny, delikatny dzięki hartowaniu filet z piersi kurczaka ze smażonymi orzeszkami i zieloną dym…

Amatorskie Mistrzostwa Polski na milę - relacja

Z Mistrzyniami, jeszcze przed rozgrzewką fot. M.Dudziński A co w pakiecie startowym? Jaki …

Burger musi być drogi!

Domowy=najlepszy fot. D.Szymborska W podobnym tempie co na Facebook’u przybywa zdjęć grzyb…

Fajitas z sezonowanej i marynowanej wołowiny

Człowiek je oczyma, prawda? Warto zadbać o ładny talerz...będzie jeszcze smaczniej..fot. D.Szymbo…

Biegnij Warszawo – 2017 – relacja

Piękna jesień i kolejny medal biegowy do kolekcji fot. D.Szymborska Z reguły jak tylko wez…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa