TRYB JASNY/CIEMNY

Gulasz segedyński

W weekend ma padać śnieg! To może taki prawie bigos? Albo inny gulasz? Dodatek kapusty kiszonek c…

Yemsetu – ramen we Wrocławiu

Nie jadłam jeszcze w Japonii, ale w: Barceloniex2 ( tu i tu ), Berlinie , Brukseli , Londynie ,…

Gala przewodnika Gault&Millau - 2019

Tak, tego żółtego, którego nazwa nie jest prosta do wymówienia jeżeli nie mówimy po francusku. Ju…

Węgierska klasyka – kotlet z chrzanem

Dania kuchni węgierskiej pojawiają się na naszym stole zimą, wtedy to ciężkie, często tłuste i mi…

Moje różowe SIDI – buty na spinning

Nie widzicie tego, ale się uśmiecham, bardzo!  Od września nie napisałam słowa o sprzęcie sport…

Rehabilitacja - tydzień czwarty

Monotonna? Oj nie! To tydzień, gdzie zrobiłam pierwsze kroki bez kul i zaczęłam jeździć na rowe…

Zapiekanka "Mac and Cheese"

Jesienią i zimą takie ciężkie zapiekanki pasują do pogody, rozgrzewają i są bardzo sycące. Z d…

Rehab - tydzień trzeci - pamiętnik

To nie jest powtarzalne (i całe szczęście), dzieje się… Tydzień w którym po raz pierwszy byłam…

Dim sum – kolorowy parnik

Uwielbiam, uwielbiam i jeszcze raz uwielbiam – pierożki na parze. W Warszawie swego czasu…

Karkówka pieczona z koprem włoskim i rozmarynem

Lubicie dobre wędliny? Ja tak. Nie cierpię za to tych nasączonych „wodą” w których składzie jes…

Rehab - tydzień drugi

Dzień ósmy  To bardzo boli, bardzo. Wiem, że spięty Achilles uniemożliwia rehabilitacje, ale…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa