TRYB JASNY/CIEMNY

Koreański prawie corn-dog z ciasta preclowego z polską kiełbaską

Na zaproszenie Akademii Kulinarnej Sokołowa miałam znowu wielką przyjemność gotować w profesjon…

Be Basque – wieczór z baskijską kulturą Bizkaii

Czy trzeba mnie przekonywać, że warto jeździć do Kraju Basków? Nie. Czy, prawie zawsze, mówię z …

Gok Wan – sałatka chińska z ogórków

W jednym z holenderskich antykwariatów kupiłam „Gok Cooks Chinese” – za 3E zamiast 20GBP. Bardzo …

Półmaraton Praski – szybka relacja

Po pierwsze bardzo dziękuję za trzymanie kciuków, zdrowa i zadowolona na mecie to cieszy! To są…

Z miętą, szałwią, estragonem, rozmarynem, koperkiem i nasionami kopru włoskiego – makaron, oczywiście!

Po włosku, w naszym ulubionym pisemku to się nazywa spaghetti alle erbe aromaitche i jest napra…

Spaghetti limone e capperi

Włoski tytuł, żeby było łatwiej znaleźć. Bo od dwóch lat mamy taką gazetkę ( Pasta Amore&Fa…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa