TRYB JASNY/CIEMNY

Dyskontowe gotowanie czyli „Rodzinna kuchnia Lidla”

40 smacznych i bardzo prostych przepisów! Przy okazji poprzedniej publikacji Lidl’a dopyty…

Jak zrobić w domu japońskie MAKI – 7 prostych kroków do kulinarnego sukcesu!

Domowe maki z smażonym łososiem, marynowaną rzodkwią i tykwą fot. D.Szymborska To jest pro…

Wielkanoc inaczej – wegański mazurek bez pieczenia

Takie miny robię do prawie gotowych mazurków fot. Gabi Nie trzeba obchodzić Wielkanocy, by…

Jak zostałam „kobietą z pasją” – czyli o specjalnym numerze Mojego Mieszkania

Taką okładkę ma ten dodatek specjalny do bardzo popularnego magazynu MM - Moje Mieszkanie …

Połówka wiosenna – relacja z 12. PZU Półmaratonu Warszawskiego

Mimo, że udziwnione mocowanie szarfy, medal bardzo ładny, kolejny do kolekcji fot. D.Szymborska …

12. PZU Półmaraton Warszawski – pakiet i piękna odznaka

Śliczna pogoda na odbieranie pakietu, oby utrzymała się do niedzieli! fot. D.Szymborska W …

Bike&Cook – książka kucharska dla kolarzy?

Piękna okładka...fot. D.Szymborska To może zacznę od rzeczy dobrych…. kolor „celeste” na …

Śnieg na połówce czyli jak ubrać się na PÓŁMARATON

Ehh może prognoza się myli....zrzut z telefonu Zerknęłam na prognozę pogody, taką najprost…

Łososiowe Tikka z ogórkiem przepis Jamie’go

Pyszne danie, a pomysł podania łososia na chlebku naan świetny i bardzo praktyczny! fot. D.Szymbo…

Food Blogger Fest VII – relacja

Tegoroczny identyfikator fot. D.Szymborska To była szalona sobota! Trzy wydarzenia w trzec…

Tosty z awokado i łososiem – 660kcal na jednej kromce!

Przepyszne i bardzo kaloryczne kanapki fot. D.Szymborska To proste, szybkie śniadanie lub po…

Bike Expo Narodowy Test Rowerowy – nie warto…

Canyon fot. D.Szymbroska Uwielbiam chodzić i oglądać sprzęt, rozmowy z ekspertami są wielk…

Jadalne prezenty – 6 smacznych zasad wręczania pysznych upominków

Grzybków jeszcze nie otworzyłam ale chlebek... pycha! fot. D.Szymborska Dzielenie się jedz…

Biegamy razem z PKO Bankiem Polskim – relacja z konferencji

Dzisiejsza konferencja fot. D.Szymborska Jak dla mnie to świetny pomysł: podpisać się i pr…

O dobrym jedzeniu. Opowieści z pola, ogrodu i lasu

Piękna i mądra książka o polskim jedzeniu fot. D.Szymborska Najgłupsze (niestety) książki …

Wiosenna sałatka z cykorią

Jak to się ładnie nazywa - imprezowa propozycja podania fot. D.Szymborska Wiosna to czas s…

Kieliszki na Hożej

Lubię dbałość o szczegóły, wycinanki z warzyw zawsze mnie śmieszą, choć sama na śniadanie lubię c…

Bieg na Szczyt 2017 – Towerruning World Association – relacja

Dziś selfie z widokiem! Jakoś człowiek bardziej docenia panoramę miasta jak wchodzi po schodach n…

Samoleczenie i zupa kalmarowa po azjatycku

Zestaw naprawczy - świeży sok pomarańczowy, cytryna, imbir, miód i rumianek! fot. D.Szymborska …

Pasta kanapkowa – trzyskładnikowa, makrelowa

Domowy, razowy chleb a na nim pasta z makreli i jajek - najprościej, najpyszniej! fot. D.Szymbors…

Kotlety z boczniaków

Boczniaki były małe to i kotlety to bardziej kotleciki, ale za to pyszne! fot. D.Szymborska …

Biegiem przez świat – urocza opowieść Becky Wade

Miałam 1.5h czekania w kawiarni, gdybym pewno nie zerkała na FB to bym całą książkę przeczytała, …

Genialne smażone wrapy z awokado, kolendrą i kurczakiem (instrukcja FOTO)

Jak coś ma dodatek masła, pszennej mąki, mięsa....to jest kaloryczne i pyszne....fot. D.Szymborsk…

XXXVII Półmaraton Wiązowski – relacja

Selfie przed biegiem gwarancją dobrego wyglądu na fotce...bo na mecie to owszem uśmiech jest ale …

Kremowe krokiety z selera - mam na nie patent!

Wcześniejsze próby usmażenia krokietów, których nadzienie będzie kremowe i rozpływające w ustach …

AAAA to już mniej niż 100 dni do Enea 5150 Warsaw

Teraz już jest mniej czasu....aaaaa fot. D.Szymborska Na zegarze już 99 dni… jak ten czas …

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa