TRYB JASNY/CIEMNY

Śledź w burakach z niemiecką sałatką ziemniaczaną

Pyszne danie, dla miłośników śledzia lub w opcji bez ryby, dla tych co go nie przełkną (tak jak j…

Chef Panda – pierożki (i nie tylko) na Mordorze

Moja ulubiona zupa, świetne pierożki i wielka porcja kimchi fot. D.Szymborska Przeczytałam…

Dietetyczny obiad – łosoś z warzywami – tylko 30 minut

Pysznie i dietetycznie! Da się! fot. D.Szymborska Zatrucie pokarmowe, brr nic fajnego, prz…

Indoor Triathlon – warto startować

Śliczna pamiątka i miłe wspomnienie szalonego wieczoru na basenie i siłowni! fot. D.Szymborska …

Węgierski kociołek z pietruszkowymi galuszkami

Rozgrzewające, pyszne, węgierskie danie fot. D.Szymborska Pierwszy śnieg, pierwsze węgiers…

Fenomen ramenu?

Dobre, ale słone... fot. D.Szymborska Co ma w sobie ta zupa, że myślę o niej czulej niż o …

Miesiąc morsowania za mną...

Morsowanie w Jurmali, druga od prawej to ja, pierwsza (bliższy plan) to mewa. Morze było bardzo p…

Zapiekane tacos z chili con carne

Pyszne tacos, które wszyscy mogą wspólnie jeść przy stole fot. D.Szymborska Tacos to takie…

Jurmala – pustynia kulinarna nad łotewskim Bałtykiem [FOTO]

Nie mogłam się zdecydować czy kurczak czy marchewkowe ciacho było najlepsze....jedzenie w Jurmali…

The Catch Riga – czyli super kolacja w stolicy Łotwy - UWAGA ZMIANY!

Jednego dnia można zjeść obiad w stołówce , drugiego w restauracji….i obiektywnie patrząc …

Ryga – stołówka pracownicza – taaaki obiad za 6 Euro

Obiadowa klasyka fot. D.Szymborska Poznawanie miasta gdzie ktoś inny mieszka, albo przynaj…

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa