Dzisiaj miałam okazję przebiec sobie, ot tak, w ramach edukacji fizycznej na studiach, 1200 m... po dwóch latach od solidnego biegania. Cóż mogę powiedzieć? Zakwasów brak, płuca ok (choć dyszałam, oj, dyszałam!), ale kostka... aaaa, moja kostka! :(
Oneginetatopa.blogspot.com jest pierwszym w Polsce blogiem, który przedstawia przepisy kulinarne przygotowywane z myślą o osobach aktywnych fizycznie – biegaczach i triathlonistach. Prowadzę go z pasją, jestem certyfikowanym Triathlon Coach, żeby o jedzeniu i sporcie pisać i wiedzieć więcej ukończyłam kurs dietetyki sportowej (e-learning), gotowania (eHarvard), przeciwdziałania kontuzjom (eMcGill). Biegle mówię po angielsku i hiszpańsku, uwielbiam gotować, a sport ma coraz mniej dla mnie tajemnic.
z tego co widzę, druga to "Bieganie dla początkujących" :)
OdpowiedzUsuńDzisiaj miałam okazję przebiec sobie, ot tak, w ramach edukacji fizycznej na studiach, 1200 m... po dwóch latach od solidnego biegania. Cóż mogę powiedzieć? Zakwasów brak, płuca ok (choć dyszałam, oj, dyszałam!), ale kostka... aaaa, moja kostka! :(
OdpowiedzUsuńJa zaczęłam wczoraj swoją przygodę z bieganiem, więc przepisy będę wnikliwie śledzić :)
OdpowiedzUsuń