TRYB JASNY/CIEMNY

Kanapka z parmesan chicken breast (Jamie Olivier)


Kolejna kanapka biegacza

Z wędlinami to jest tak, że coraz ciężej kupić naprawdę smaczne, nie oszukiwane i dobre. Niby najprostszym rozwiązaniem jest zrobić samemu, jednak jest to dość czasochłonne rozwiązanie.

Dlatego, przygotowując makaron według przepisu: Parmesan Chicken Breasts With Pasta, zostaje nam jeden kawałek mięsa do “zagospodarowania” – idealny do kanapek!

Na zdjęciu kanapka z kawałkiem kurczaka – na zimno można kroić w naprawdę cienkie plasterki – i pysznym hiszpańskim żółtym serem.

Taka kanapka z pewnością przyda się między posiłkami, dla tych, którzy biegają na zimnie lub pocą się na siłowni!

Komentarze

  1. po wczorajszym wpisie bardzo czekałam na ten dzisiejszy! super kanapa! uwielbiam ją już od samego patrzenia.

    Pozdrawiam ciepło
    Monika

    OdpowiedzUsuń
  2. Mniam, strasznie smacznie wyglada! ;) Wszamalabymc cala ;) Pozdrawiam i zapraszam w wolnej chwili :) moze poobserwujemy sie?

    OdpowiedzUsuń
  3. Wygląda super szkoda ze nie mogę jej zjeść ;)
    pozdrawiam

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa