4 sierpnia 2013

Bagietka w jajku z papryką i twarożkiem

Bagietka w jajku fot. D.Szymbroska

Odkrycie tostów w jajku na wsi – pycha. Teraz wersja na bogato. Czerstwa bagietka najpierw wymoczona w misce z rozbełtanym jajkiem i mlekiem (z pieprzem i solą), usmażona na maśle. Do tego papryka z puszki (przywieziona z Hiszpanii) i twarożek. Śniadanie pycha! Smacznego biegowego wszystkim!

1 komentarz:

  1. W niedzielę rano było biegowo, ale krótko - rano, czyli po 7-mej; krótko, bo tylko 7km gdyż więcej w tym upale nie dało się nabiegać. Poza tym, mój Sz. nie ma takich fajnych skarpetek jak ja i niestety, dorobił się paskudnego bąbla na pięcie.

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa