6 sierpnia 2013

Łosoś z rana jak śmietana

Łosoś fot. D.Szymborska

Ostatnio staram się jeść więcej ryb. Wychodzi całkiem dobrze, tyle, że nie zawsze najzdrowiej bo uwielbiam takie smażone. A teraz łosoś. Niby zwykły wędzony ale wystarczy dodać siekanego koperku i soku z cytryny. Łosoś z rana jak śmietana….

2 komentarze:

  1. Można go jeszcze skropić delikatnie oliwą z oliwek.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ja jestem bardzo rybozerna, a lososia na sniadanie uwielbiam - zwlaszcza na bajglu, z dodatkiem smietankowego serka i rukoli... Mniam!

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa