9 sierpnia 2013

Pyszne (niefotogeniczne) szprotki

Szprotki fot. D.Szymborska

Jest morze, jest smażalnia. Tym razem szprotki. Głodna byłam więc 3x100g. Warto było. Pycha! Owszem ręce uświnione, buzia też ale jaki smak! Lubię być nad morzem chociażby dlatego, że tutaj ryby smakują pysznie. Smażalnia, Gdynia Orłowo przy molu – godna polecanie. Choć smażalniane, bardzo proste jedzenie jest stosunkowo drogie, jeżeli weźmiemy pod uwagę: samoobsługę, jedzenie na dworze i raczej nieskomplikowane dania.

1 komentarz:

  1. Ryby smakują najlepiej nad morzem, a oscypki najlepiej w górach :D.

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa