TRYB JASNY/CIEMNY

Szaleństwo szpinakowe z orzeszkami pinii

Szpinak z orzeszkami pinii fot. D.Szymborska


Szpinaku u nas dużo. Wciąż eksperymentujemy. Tym razem mały dodatek a smak dużo lepszy. Podobne odkrycie jak z dodaniem suszonych pomidorów. Tym razem do orzeszki pinii. Wystarczy je podsmażyć na patelni teflonowej (bez niczego). Takimi orzeszkami trzeba posypać już gotowe danie. Nie będę powtarzać przepisu bo tutaj nic nie zmienialiśmy. Warto kupić orzeszki, jedna paczka 75g wystarczy do dodania do 4 porcji.

Szpinakowego szaleństwa ciąg dalszy fot. D.Szymborska

Smacznego biegowego!
A przepis, krok po kroku TUTAJ

Komentarze

Prześlij komentarz

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa