|
Taki certyfikat do domu przyniosłam (oprócz oliwek, jamon'a, atun'y.....i innych pyszności) fot. D.Szymborska |
Padam, choć byka nie goniłam. Ledwo dyszę choć nie biegałam po piachu.
Nie było też krwi. Był za to Karol Okrasa, który nas, blogerki i blogerów uczył
gotowania. Wszystko w ramach Kuchni Lidla a warsztaty zatytułowane były „Korrida
smaków”. Miło tak było gotować przy użyciu produktów (tak, tak Top Chef zmienia
język blogów kulinarnych), które były najwyższej jakości, pochodziły z
Hiszpanii i Portugalii. W przyszłym tygodniu zaproszę wszystkich miłośników
ostrego jedzenia do konkursu.
|
Od lewej Karol Okrasa, Dota Szymborska :) |
|
Blogerzy tak mają fot. D.Szymborska |
|
Jak nie iPadzie to na Samsungu fot. D.Szymborska |
|
Mięta i wykład na temat paelli fot. D.Szymborska |
Cudowne hiszpańskie i portugalskie smaki, klimat, który uwielbiam.
Dania mimo super kaloryczności bezglutenowe, ciepłe, zaskakujące.
Jak już odpocznę po tej korridzie to będą przepisy na cudowną sałatę,
świetną zapiekankę….. będzie też o tym jak Okrasa uczy gotowania i dlaczego
każda paella jest inna.
Komentarze
Prześlij komentarz