17 kwietnia 2015

Jak zdobyłam certyfikat z korridy [FOTO]

Taki certyfikat do domu przyniosłam (oprócz oliwek, jamon'a, atun'y.....i innych pyszności) fot. D.Szymborska


Padam, choć byka nie goniłam. Ledwo dyszę choć nie biegałam po piachu. Nie było też krwi. Był za to Karol Okrasa, który nas, blogerki i blogerów uczył gotowania. Wszystko w ramach Kuchni Lidla a warsztaty zatytułowane były „Korrida smaków”. Miło tak było gotować przy użyciu produktów (tak, tak Top Chef zmienia język blogów kulinarnych), które były najwyższej jakości, pochodziły z Hiszpanii i Portugalii. W przyszłym tygodniu zaproszę wszystkich miłośników ostrego jedzenia do konkursu.


Od lewej Karol Okrasa, Dota Szymborska :)

Blogerzy tak mają fot. D.Szymborska

Jak nie iPadzie to na Samsungu fot. D.Szymborska

Mięta i wykład na temat paelli fot. D.Szymborska


Cudowne hiszpańskie i portugalskie smaki, klimat, który uwielbiam. Dania mimo super kaloryczności bezglutenowe, ciepłe, zaskakujące.


Jak już odpocznę po tej korridzie to będą przepisy na cudowną sałatę, świetną zapiekankę….. będzie też o tym jak Okrasa uczy gotowania i dlaczego każda paella jest inna.

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa