TRYB JASNY/CIEMNY

„TOP CHEF” – rozstrzygnięcie gotowania dla aktywnych za 50 zeta

Noże fot. D.Szymborska

Cóż nie pozostaje mi nic innego jak spakować noże. To T. przygotował kurczaka po baskijsku z sałatą i pomidorami.

Zanim pójdę do szatni, to tylko napiszę, że rozumiem te głupie decyzje kucharzy w programie. Oni starają się pokazać z jak najlepszej strony, nie przygotowują tego w czym są najlepsi bo tak bardzo chcą zaimponować swoimi umiejętnościami. Ja też chciałam się popisać, przecież za 50 zeta mogłam naprawdę ugotować coś sprawdzonego, ale nie….szaleństwo i udziwnianie.

Ciekawa jestem kolejnych konkurencji bo na razie jestem w dogrywce…prawda?

Komentarze

  1. A ja wybrałam zupę! Bo czasem chce się spróbować czegoś innego, niż się na codzień jada.

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa