TRYB JASNY/CIEMNY

Owsianka z arbuzem, winogronami i syropem klonowym


Owsianka fot. D.Szymborska

Kolejne pyszne śniadanie. Z tych raczej rzadszych. Bo jakoś nie mam serca do owsianki. Lubię, a rzadko przygotowuję nie mówiąc o tym, że w Marks&Spencer mają taką dobrą instant – nic nie trzeba zmywać a nie ma konserwantów. Tylko, że nie smakuje tak dobrze jak taka prawdziwa. Do tego kilka kropli syropu klonowego, kawałki arbuza i winogrona. I pychota na śniadanie. Niektórzy moi znajomi biegacze taką owsiankę „wciągają” przed każdym ważniejszym biegiem. Ja pozostanę wierna tostom z miodem. Jednak taka miseczka gorącej owsianki sprawiła mi ogromną frajdę! Smacznego biegowego!

Komentarze

Wybrane dla Ciebie

Copyright © On Egin Eta Topa