Słona, zielona owsianka z awokado
Awokado z masłem orzechowym - świetne połączenie fot. D.Szymborska |
Wiosna zielono za oknem, zielono w miseczce! Dziś owsianka – wytrawna,
lekko słona. Dojrzałe awokado ugniotłam widelcem w miseczce, posoliłam. Ot tyle
więcej pracy przy przygotowaniu owsianki. Kilka orzeszków pini.
Owsianka wyszła pysznie, połączenie masła orzechowego z awokado okazuje
się być dobrym pomysłem!
Ten tydzień jest „ulgowy” jeżeli chodzi o treningi, co nie oznacza, że
nie będzie dwóch treningów dziennie. Dziś na przykład „tak wypadło”, rano basen
a potem rower. Nie mogę się doczekać bo tak pięknie jest i te nowe pedały do
wypróbowania na dłuższej trasie! Na razie czuję, że mam siłę na wszystko – moc owsianki,
która wcale nie musi być słodka!
Ryzykowna ta potrawa i kontrowersyjna :)
OdpowiedzUsuńpyszna:) to chyba najważniejsze! brzuch nie bolał a trening na basenie już był! :)
Usuń