21 maja 2014

Słona, zielona owsianka z awokado

Awokado z masłem orzechowym - świetne połączenie fot. D.Szymborska
Wiosna zielono za oknem, zielono w miseczce! Dziś owsianka – wytrawna, lekko słona. Dojrzałe awokado ugniotłam widelcem w miseczce, posoliłam. Ot tyle więcej pracy przy przygotowaniu owsianki. Kilka orzeszków pini.

Owsianka wyszła pysznie, połączenie masła orzechowego z awokado okazuje się być dobrym pomysłem!

Ten tydzień jest „ulgowy” jeżeli chodzi o treningi, co nie oznacza, że nie będzie dwóch treningów dziennie. Dziś na przykład „tak wypadło”, rano basen a potem rower. Nie mogę się doczekać bo tak pięknie jest i te nowe pedały do wypróbowania na dłuższej trasie! Na razie czuję, że mam siłę na wszystko – moc owsianki, która wcale nie musi być słodka!

2 komentarze:

  1. Ryzykowna ta potrawa i kontrowersyjna :)

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. pyszna:) to chyba najważniejsze! brzuch nie bolał a trening na basenie już był! :)

      Usuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa