1 marca 2013

Się kręci, się gotuje


Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl
Kolejny dzień zdjęć nie-powiem-Wam-czego za nami. Tym razem nie wychodziliśmy z wielkiej kuchni, a dokładniej studia kulinarnego Cook Up.
 Bohaterami wieczoru byli: zapiekanka, sałatka z tuńczykiem Fit&Easy i białe wino Monte Del Fra.
Po kilku godzinach zdjęć, jedno co do czego jestem pewna, to, że po tylu dublach sałatki z tuńczykiem nie będę jadła przez dłuższy czas. Delikatnie rzecz  mówiąc zjadanie z uśmiechem do kamery nawet najlepszego jedzenia, powtarzane kilkanaście razy powoduje, że to coś się przejada. To takie skutki uboczne nagrywania-nie-powiem-Wam-więcej-czego.
Przewagą nagrywania scen z jedzeniem i winem jest taka, że cała ekipa OdKoncaWspak.pl jest najedzona i zadowolona, nikt nie marznie na dworze, tak jak to było w ostatnią sobotę.

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl

Kręcimy w CookUp fot. OdKoncaWspak.pl


2 komentarze:

  1. Świetnie wyglądasz! :) Nie iem co Wy tam kręciliście,ale zapowiada się ciekawie i smakowicie :) Trzeba to bedzie śledzić!

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. Dzięki:) mam nadzieję, że jak już skończymy to będzie o tym na tyle głośno, że tego nie przegapisz:)

      Usuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa