7 lipca 2013

Miętus królewski – ze smażalni nad Bałtykiem

Miętus królewski fot. D.Szymborska

Ryb ze smażalni odsłona druga. Tym razem nie pierwsza lepsza smażalnia na drodze ale wyszperana w sieci, polecana. I cóż, pysznie ale wcale to się bardzo nie różniło od tej poprzedniej. Muszelka była super a Smażalnia u Rybickiego też dobra. Plus za to, że ryba serwowana była na talerzu (przeźroczysty w kształcie ryby). Tym razem świeży miętus królewski – pyszny, trochę podobny do dorsza. Do tego jak to zwykle bywa frytki i surówki. Ehhh żeby takie ryby bez problemu kupować w Warszawie to bym nie jadła codziennie smażeniny nad morzem…

Dobre frytki fot. D.Szymborska

Domowe sałatki fot. D.Szymborska

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa

Prześlij komentarz