17 lipca 2013

Owsianka z agrestem i bananem

Kolejna sezonowa owsianka fot. D.Szymborska

Dziś na owocowo. Na szczęście owsianka wyszła pyszna za pierwszym razem. 

Niedowiarkom po raz kolejny podsyłam przepis: 125 ml mleka (chudego), 3 łyżki stołowe płatków owsianych, łyżeczka masła orzechowego. To wszystko gotować mieszając aż owsianka zrobi się gęsta. To jest naprawdę proste i tak mniej więcej po dwóch garnkach przypalonych można się nauczyć jak często mieszać i że nie można owsianki zostawiać „samej na gazie”. 

Smacznego biegowego! Choć u mnie z racji jeszcze nie zaleczonej kontuzji będzie rowerowo!

Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa