6 marca 2015

Dobre maki i niejadalne kwiatki

Pyszny zestaw, ze specyficzną dekoracją fot. D.Szymborska


Yana Sushi na Zwierzynieckiej. Tłum Japończyków, pałeczki wiązane wstążeczką, przemiła obsługa. Szybko podany zestaw. Pyszne maki. Tylko zupełnie nie rozumiem wizji „sushi mastera” z kiełkami i niejadalnym kwiatem!

Wczoraj pisałam o cierpkich kwiatach jako dodatkach do deseru, dziś piszę o dekoracji. Wolę te jadalne, zwyczajnie wychodzę z założenia, że to co na talerzu powinno być jadalne!


2 komentarze:

  1. Świetnie wygląda, ale kwiaty powinny być jadalne :)

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa