10 kwietnia 2013

Eko pory i inny smak ulubionego dania


 
Eko pory z makaronem fot. D.Szymborska

Na blogu ten przepis był już wiele razy. Po prostu to jest jedno z tych dań, które jak to się mówi są w naszym prawie cotygodniowym menu. A teraz odkrycie nowego smaku! Serio! Już więcej nie kupię porów w warzywniaku albo supermarkecie. Tak się dzieje z coraz większą ilością rzeczy… Zaczynając od oliwy, przez świeży makaron, dobry nabiał, fair trade kawę do eko warzyw. Wszystko niby po staremu ale smaki dużo bogatsze, ciekawsze…. Przepis na makron z porami TUTAJ. Smacznego biegowego!

Pory fot. D.Szymborska 

2 komentarze:

  1. Mam to szczęście, że posiadam własną działkę i na zimę robię spory zapas swoich produktów. To znaczy mama się nią opiekuje, a ja korzystam :)

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa