wołowina b/k bo nie było innej wolałabym tłustszą np. b/k i szponder...ale tylko to było w sklepiku osiedlowym bo tam mielą na miejscu...wyszło pysznie:)
Oneginetatopa.blogspot.com jest pierwszym w Polsce blogiem, który przedstawia przepisy kulinarne przygotowywane z myślą o osobach aktywnych fizycznie – biegaczach i triathlonistach. Prowadzę go z pasją, jestem certyfikowanym Triathlon Coach, żeby o jedzeniu i sporcie pisać i wiedzieć więcej ukończyłam kurs dietetyki sportowej (e-learning), gotowania (eHarvard), przeciwdziałania kontuzjom (eMcGill). Biegle mówię po angielsku i hiszpańsku, uwielbiam gotować, a sport ma coraz mniej dla mnie tajemnic.
Jaka to wołowina?
OdpowiedzUsuńDla mnie to ważne.
I też bym się turlała i turlała...
wołowina b/k bo nie było innej wolałabym tłustszą np. b/k i szponder...ale tylko to było w sklepiku osiedlowym bo tam mielą na miejscu...wyszło pysznie:)
UsuńDomowe burgery są najlepsze, tak naprawdę wiesz co jesz i dodajesz to, co lubisz :)
Usuńdokładnie:) tylko trzeba albo sobie samemu upiec albo kupić naprawdę dobre:) tym razem się udało to drugie:))
UsuńA ja poszaleję i zrobię sobie takie na poniedziełek! W końcu mam wolne, bo jako maturzystka w piątek miałam zakończenie. ;)
OdpowiedzUsuń