28 kwietnia 2013

Jest niedziela są domowe hamburgery – Ameryka nad Wisłą


Domowy hamburger fot. D.Szymborska



220g wołowiny, 1/3 pomidora, 2/3 cebuli, 3 plasterki ogórka, 2 plastry sera, majonez i keczup, posiekana sałata. Do tego pyszna pszenna bułka z sezamem. 

I teraz będę się turlać do wieczora. Jednak co niedziela to niedziela…..

Przepis TUTAJ

5 komentarzy:

  1. Jaka to wołowina?
    Dla mnie to ważne.
    I też bym się turlała i turlała...

    OdpowiedzUsuń
    Odpowiedzi
    1. wołowina b/k bo nie było innej wolałabym tłustszą np. b/k i szponder...ale tylko to było w sklepiku osiedlowym bo tam mielą na miejscu...wyszło pysznie:)

      Usuń
    2. Domowe burgery są najlepsze, tak naprawdę wiesz co jesz i dodajesz to, co lubisz :)

      Usuń
    3. dokładnie:) tylko trzeba albo sobie samemu upiec albo kupić naprawdę dobre:) tym razem się udało to drugie:))

      Usuń
  2. A ja poszaleję i zrobię sobie takie na poniedziełek! W końcu mam wolne, bo jako maturzystka w piątek miałam zakończenie. ;)

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa