29 kwietnia 2013

Prawdziwy bagel na śniadanie


 
Bagel w domu fot. D.Szymborska
Pozostając w amerykańsko-brytyjskich klimatach. Na śniadanie bagel – z serem, szynką bez konserwantów, pomidorem, ogórkiem i malutką ilością majonezu. 

Bagel oczywiście na gorąco. Ehhh jakbym takie śniadania jadła codziennie to bym pewno była kuleczką, ale tak co pewien czas, to co innego. Bagel cieszy, bawi i karmi! 

Teraz jeszcze kupę roboty przed majówką i dużo biegania ale chyba przecież o to chodzi?!

2 komentarze:

  1. bajgel, pycha! i takie dodatki, ach, śniadanie bardzo smaczne :)

    OdpowiedzUsuń
  2. Raz nie zawsze, dwa razy nie wciąż ;) Tapeta w tle budzi respekt! Pozdrawiam:)

    OdpowiedzUsuń

On Egin znaczy smacznego Topa na zdrowie! A TRI to triathlon! Czyli o tym wszystkim jest ten blog!
Dziekuję bardzo za komentarz.

zapraszam również na facebook:) https://www.facebook.com/oneginetatopa